FOTO: screenshot

Ilija Despotović, momak iz Republike Srpske, tačnije sa junačke planine Majevice, postao je pravo sportsko čudo.

Za njega mnogi u šali kažu da je toliko jak da “lijevom rukom ubija, a da se desne i sam boji.“

Ovaj apsolutni šampion u obaranju ruke uvjerljivo osvaja titule i srca mnogih. Svojom vanzemaljskom snagom i izuzetnim talentom, Ilija je postao najvjerovatniji predstavnik Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Njegova snaga i vještina nisu ostale nezapažene ni u centru Beograda, gdje su prolaznici imali priliku da pokušaju da mu obore ruku i osvoje vrijednu nagradu.

Prolaznici su ostali šokirani Ilijinom vanzemaljskom snagom dok su se nizali neuspjeli pokušaji da se Iliji obori ruka. Svaka nova osoba koja je prišla pokušala je, ali uzalud – Ilija je ostajao nepokolebljiv, a sredinom dana sve je manje bilo nade da će se pojaviti neko ko će uspjeti da ga savlada.

– 50 ljudi je do sada pokušalo i ni jedna osoba nije uspjela! – rekao je organizator.

A svoju snagu pokazale su i djevojke koje su željele da pokušaju da obore Iliji ruku.

– Nedjeljno vježbam oko pet puta, podijeljeno po mišićnim grupama. Mogu da uradim 90 trbušnjaka za dva minuta, sklekove 120 ponavljanja i zgibova 40 iz jedne serije. Treniram i fitnes, fudbal, te u posljednje vrijeme i “street lifting.” Takođe, dosta vremena provodim radeći na selu oko poljoprivrede – ispričao je ovaj momak, prenosi Blic.

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )