FOTO: MUP Hrvatske

Ministarstvo unutrašnjih poslova javilo je danas popodne da se hrvatskoj policiji mogu prijaviti i informacije o Danki Ilić, nestaloj dvogodišnjoj djevojčici u Srbiji.

Djevojčica je nestala u naselju Banjsko Polje u gradu Boru u Srbiji u utorak, 26. marta.
 
"Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o njenom nestanku, možete to prijaviti hrvatskoj policiji na brojeve telefona 01/3788-754 ili 192", rekli su u MUP-u, prenosi B92.
 
Kako se podsjeća, djevojčica je visoka 85 centimetara, ima smeđu kosu i oči. U trenutku nestanka bila je obučena u maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.
 
"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Hrvatske pruža podršku MUP-u Republike Srbije u potrazi za nestalom dvogodišnjom djevojčicom aktiviranjem njenog profila u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Policija Republike Srbije je 26. po prvi put aktivirala sistem FIND ME (Amber Alert), sistem namijenjen hitnom informisanju javnosti u slučaju nestalih maloljetnika. Kako djevojčica još nije pronađena, srpska policija zatražila je pomoć pomoć bilo koga ko zna bilo šta o njoj, njenom mogućem kretanju ili okolnostima njenog nestanka", saopštio je MUP, dodajući da su informacije o nestaloj djevojčici dostupne i na veb sajtu Interpola.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )