FOTO: null

Beograd - Viši sud u Beogradu odredio je pritvor za pet huligana iz Hrvatske koji su u srijedu učestovali u neredima tokom utakmice Crvena zvezda - Patizan u Beogradu, dok se šesti osumnjičeni u ovom slučaju nalazi u bolnici.

Sekretar suda Tanja Koljenšić Milenković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak donio je rješenje kojim je protiv osumnjičenih M.S, T.D, B.H, P.J. i M.I.R. odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva.

Pritvor im je kako je dodala određen i zbog krivičnog djela koje im se stavlja na teret i zaprećene kazne za to djelo, a način izvrsenja krivičnog djela doveo je do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravicno vođenje krivicnog postupka.

Oni su prebačeni u Okružni zatvor u Beogradu.

Prethodno su se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branili ćutanjem.

Svi se terete za nasilnicko ponašanje na sportskoj priredbi i svi su strani državljani, rekla za ranije Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )