FOTO: null

Poznati američki reper Eminem danas je nenajavljeno objavio novi album (Music to Be Murdered By) iznenadivši i fanove i medije. Ta vijest je odjeknula kao bomba, ali se ubrzo pojavljuju negativni komentari zbog nekoliko stihova koji na problematičan način govore o bombaškom napadu u Mančesteru za vrijeme koncerta Arijane Grande.

U pjesmi ’’Unaccomodating’’ Eminem upoređuje efekat objavljivanja svojih pjesama u muzičkom svijetu sa onim koje imaju eksplozije bombi, konkretno govoreći o onoj koja je aktivirana na pomenutom događaju (But I'm contemplating yelling "Bombs away" on the game/ Like I'm outside of an Ariana Grande concert waiting).

Ovi stihovi su, očekivano, izazvali talas negativnih komentara jutros na društvenim mrežama od strane fanova koji smatraju da je ovakvo pominjanje tragedije u kojoj je 22 ljudi stradalo u najmanju ruku nedolično.

Ostaje pitanje da li je Eminemu ovo ’’promaklo’’ ili je i to dio promovisanja najnovijeg albuma. Ukoliko jeste, to je novčano najjeftinija kampanja za muzički album velike zvijezde, ali ostaje da se vidi da li će ga koštati određenog broja slušalaca. Eminem se još uvijek nije oglasio da prokomentariše osude.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )