FOTO: nezavisne

Porodica Miloslava Radisavljevića (85), dede Jelene Ðoković, supruge tenisera Ðokovića, saopštila je da je u potpunom je šoku zbog nemilog događaja koji se desio noćas u Ljigu.

U saopštenju Ðokovićevog tima za odnose sa javnošću dostavljenom medijima se navodi da su dva napadača upala noćas u kuću Jeleninog dede Miloslava, kidnapovali ga i odveli u polje udaljeno par kilometara.

Zbog svih okolnosti, kako navode, deda Miloslav nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji.

Zbog činjenice da je istraga još uvijek u toku, porodica Ðoković moli javnost za razumijevanje.

Policija je ranije danas saopštila da je rano jutros pronašla muškarca vezanog za metalnu konstrukciju, koji im je ispričao da su ga tu dovela dva muškarca koji su mu prethodno upala u kuću.

Policija je saopštila da pronađeni muškarac nije imao vidljive ozljede po tijelu.

Predsjednik Opštine Ljig Dragan Lazarević je takođe potvrdio da je Jelenin deda pronađen jutros vezan u kukuruzištu nedaleko od kuće u kojoj živi i dodao da je riječ o pokušaju otmice.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )