FOTO: Srna

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras u Beogradu na skupu "Srbija nade" da oni koji su okupili bulumentu protiv Srbije, Republike Srpske i srpskog naroda neće uspjeti i neće im biti dozvoljeno da ih uvuku u sukobe.

"DŽaba Britancima koji okupljaju satrape, koristeći tragične događaje", rekao je Dodik u obraćanju ispred zgrade Skupštine Srbije u Beogradu.
 
On je istakao da Srbija i srpski narod tuguju zbog stradanja djece u bezočnom činu učinjenom prije nekoliko dana.
 
"Neki su pomislili da je Srbija slaba, jeste tužna, ali nije slaba, a ovo večerašnje okupljanje to pokazuje", istakao je Dodik.
 
On je rekao da je došao da podrži Srbiju, koju vodi Aleksandar Vučić, koji je izabran na izborima, istakavši da ta Srbija treba i mora da bude poštovana.
 
"Srpska je zagledana u Srbiju, ovdje smo da pokažemo da smo jedan, jedinstven narod. Ovdje smo da pokažemo da ima Srba koji hoće da pokažu da imamo dvije države i nećemo dozvoliti da nas uvuku u sukobe. Danas smo uz Kosovo i Metohiju", naglasio je Dodik.
 
On je napomenuo da je srpski narod davno naučio da slobode nema bez države i naglasio da Srbi žele stabilnu Srbiju.
 
"Posvećeni smo Srbiji koju predvodi Vučić", rekao je Dodik.
 
Ispred Doma Skupštine Srbije u Beogradu u toku je veliki skup "Srbija nade", koji je sazvao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )