FOTO: mondo.rs

Na Twitteru se pojavio video koji je okačila devojka koja stoji iza profila @Andjela184 u kom objašnjava kako su ona i sestra napadnute u Grčkoj.

"Sestra i ja smo napadnute od strane nepoznate žene u mestu Polihrono u Grčkoj. Molim vas podelite da bi što više ljudi videlo i znalo", stoji u opisu videa objavljenog na Twitteru.
 
"Naime, krenule smo da prošetamo do plaže ujutru oko 7 sati, kada nas je presrela i na grčkom pokušala da objasni kako je slepa i kako joj treba pomoć da pređe magistralu. Žena je delovala normalno čak je nosila i uniformu hotela, što mi je donekle dalo sigurnost da mogu da joj pomognem", navedeno je u objavi.
 
Djevojka dalje pojašnjava da je na pola pređenog puta žena krenula da je vuče dijagonalno, u pravcu nekoliko parkiranih automobila.
 
"Jedva sam se otrgla dok ju je sestra držala s leđa. Sestra inače snima vlogove, pa je sasvim slučajno zabeležila deo, snimak je prilično uznemirujuć. Pazite se ljudi!", zaključila je u objavi.
 
Iz videa se ne može zaključiti koje su tačno bile namjere žene, ali su mnogi koji su pogledali video sugerisali djevojkama da bi to trebalo da prijave policiji. Korisnica Twittera postavila je i pitanje djevojkama da li su slučaj prijavile policiji.
 
"Nismo prijavile, danas nam je bio poslednji dan na moru, tako da bi agonija sa tim potrajala ko zna koliko. A i samo smo turisti protiv njihove građanke, pitanje je koliko bi bili objektivni.", odgovorila je jedna od napadnutih djevojaka, a pojedini komentatori su sumnjali da li bi to imalo smisla.
 
"Klasikna trafiking priča, nadam se da ste dobro", napisala je jedna komentatorka, druga je dodala a je u pitanju jeziva situacija.
 
Jedna od djevojaka sa snimka otkrila je da su poslije svega dobro.
 
"Vratile smo se nazad u Srbiju, tako da smo bezbjedne. A lokaciju apartmana je vidjela, jer je krenula za nama taman toliko da vidi u koje dvorište ulazimo", navela je ona.
 
Upozoravamo da je video UZNEMIRUJUĆ.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )