FOTO: srpskainfo.com

Voditeljka Dea Đurđević nakon višečasovne operacije koja je juče obavljena trenutno se nalazi na VMA gdje o njoj brine tim ljekara.

Na današnjim kontrolnim pregledima je ustanovljeno da je sve u redu, a Deu je posjetio vlasnik i direktor RTV Pink Željko Mitrović. Baš kao i ljekari, i on u prvi plan ističe njenu hrabrost.

Mitrović je poručio da je Dea pored svega što joj se desilo pitala za situaciju na poslu.

– U cijeloj muci i tragediji koja ju je snašla, pitala me je da li je u redakciji sve u redu i da li sve funkcioniše. Nevjerovatno, kao da posjeduje nekakav nadljudski karakter – rekao je Mitrović za “Pink.rs”.

Željko dodaje da mu je voditeljka u jednom trenutku rekla “ne znaš kako je sebe gledati bez ruke”.

– Prosto da se čovjek naježi, ali na svu sreću i po svemu sudeći, sve ide u dobrom pravcu. Rekao sam joj da bi i bez dvije ruke i bez dvije noge ona bila jedan od naših najboljih novinara i voditelja, što joj je, čini mi se, jako prijalo. Poručio sam joj da očekujem njen brz oporavak i da se svi molimo Bogu da se što prije vrati na ekrane i stvarno smo svim srcem uz nju – zaključio je čelnik “Pink” televizije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )