FOTO: null

BANJALUKA - Svi roditelji koji su odlučili da najluđu noć u godini provedu van kuće u zabavi sa odraslima, a nemaju baku i deku koji bi im pričuvali djecu, svoje mališane mogu da ostave sa dadiljama u svom domu ili kod dadilje, u zavisnosti od dogovora.

Unajmljivanje dadilje za Novu godinu roditelje željne novogodišnjeg provoda koštalo bi od 20 do 40 KM za noć. Oglasa dadilja za Novu godinu je sve više.

Bahira Softić, penzionerka iz Tuzle, kaže da je do sada djecu čuvala samo na duži period, ali da bi rado pristala na čuvanje djece i za Novu godinu po cijeni od 40 KM za noć.

"Do sada sam djecu čuvala uglavnom na duži period, nisam nikada imala priliku da ih čuvam na dan ili vikend. Penzioner sam, tako da mi čuvanje djeteta za Novu godinu ne bi predstavljao problem", kazala je Softićeva.

Penzionerka iz Bijeljine kaže da inače čuvanje djece naplaćuje 15 KM za osam sati, ali bi za Novu godinu tražila 20 KM.

"Za čuvanje djece za Novu godinu tražila bih 20 KM, jer je ipak u pitanju vanredno čuvanje", rekla je ova Bijeljinka.

Amira iz Sarajeva kaže da inače nudi mogućnost čuvanja djece vikendom ukoliko roditelji žele opušten izlazak nakon naporne radne sedmice.

"Ne tražim više novca za čuvanje djece tokom praznika. Naplaćujem noć 30 KM, roditelji uglavnom dovedu dijete na primjer u subotu naveče i dođu po njega u nedjelju ujutro. Do tada se ja s djecom igram, nahranim ih i oko devet sati idu na spavanje. Tako bih i za Novu godinu ili bilo koji drugi praznik", objasnila je Amira.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )