FOTO: expresstabloid

Reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli oglasio se nakon pucnjave u Sarajevu i istakao da se našao "u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu".

Buba Koreli je pre dvije godine proglašen krivim zbog krivičnog djela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.
 
Hodžić i još jedan muškarac teretili su se da su od decembra 2014. do juna 2015, kao članovi organizovane grupe, nabavljali i prodavali kanabis, hašiš i amfetamin na području Kantona Sarajevo.
 
Nakon razmatranja sporazuma o priznanju krivice, Kantonalni sud u Sarajevu proglasio ga je krivim i osudio na godinu dana zatvora. Hodžić je, međutim, zbog ovog djela već odležao osam mjeseci, od juna 2015. do februara 2016. godine, što mu je bilo uračunato u kaznu.
 
Ipak, tada je postojala mogućnost da preostali dio zatvorske kazne plati i tako ipak ne ode iza rešetaka.
 
Velika prašina oko njega i njegove prošlosti ponovo se digla nakon što je juče u ulici Džemala Bijedića u sarajevskom naselju Stup oko 16.30 sati došlo do pucnjave u kojoj su povrijeđene dvije osobe.
 
Kako su mediji tvrdili, ovom prilikom pucano je na Omara, rođaka Amara Hodžića, poznatog kao Buba Koreli (31), koji je navodno bio u njegovom društvu. Reper se nakon svega oglasio porukom u kojoj je otkrio da se našao "u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu".
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )