FOTO: InfoBijeljina.com

Beograd se našao na drugom mjestu u kategoriji za najbolju turističku destinaciju na nedavno održanom takmičenju "Najbolje u turizmu", koje organizuje poznati brend "Uzakrota".

Najviše glasova u ovoj kategoriji dobio je turski grad Izmir, dok se na trećem mjestu nalazi Njujork, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Direktor beogradske Turističke organizacije Miodrag Popović rekao je da Beograd i Srbija ulivaju povjerenje kod potencijalnih gostiju.

- Činjenica da je Beograd, po izboru onih koji su glasali na portalu "Uzakrota", u kategoriji vodećih svetskih gradova, turističkih destinacija, odmah iza Izmira i ispred Njujorka, govori da, uzimajući u obzir naš region, ili još šire Evropu, ima veliki ugled i značaj kao jedan od lidera u kategoriji takozvanog kratkog gradskog odmora - naveo je Popović.

On je istakao da su i promotivne aktivnosti na turizmu dovele do toga da se o tome dovoljno zna, ali i da se Beograd prikaže kao dinamičan i primamljiv grad sa atrakcijama, sadržajima i ambijentalnim cjelinama koje može da ponudi čak i u doba virusa korona.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )