FOTO: Nezavisne / Tanjug

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, komentarišući zabranu ulaska na KiM patrijarhu srpskom Porfiriju, da će preduzeti sve mjere da zaštiti srpski narod "poslije naoružavanja Albanaca i poslije podizanja njihove borbene gotovosti".

"Sve dajemo od sebe da sačuvamo mir i stabilnost. Nažalost, nas nisu hteli da slušaju, ili ih nije mnogo ni interesovalo da nas čuju", naveo je Vučić u snimku objavljenom na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".
 
On je, povodom zabrane ulaska patrijarhu Porfiriju na KiM, naglasio da se to nikad u istoriji nije dogodilo.
 
"I baš ih briga. Besmisleno saopštenje, nevažno...Ali će i dalje da govore samo o srpskim barikadama koje su samo znak nezadovoljstva i borbe srpskog naroda da budu svoji na svome i ništa više", naveo je on.
 
On je naglasio da, u skladu sa tim, želi da obavijesti da je Srbija u teškoj situaciji, ali da će dati sve od sebe i da će brinuti na svaki način kako da sačuva mir i stabilnost i ne samo to, već i kako da zaštiti srpski narod na sjeveru Kosova i Metohije.
 
"U skladu sa tim, a poslije naoružavanja Albanaca i posle podizanja njihove borbene gotovosti, preduzeću sve mjere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju", poručio je Vučić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )