FOTO: tekstoteka.wordpress.com

Aca Lukas objavio je album “Uspavanka za ozbiljne bebe”. Ovaj album je u velikoj mjeri plod saradnje pjevača sa proslavljenim kompozitorima i tekstopiscima Draganom Brajovićem Brajom, Vladimirom Graićem i Leontinom Vukomanović, kao i sa producentom Sašom Mirkovićem.

Na albumu su pored 9 novih pjesama Uspavanka za ozbiljne bebe, Makina, Demon, Mama, Hotel, Lenka, Učila si od najboljeg, Duša prokleta, Stravično, i tri dueta: Kidaš me sa Milicom Pavlović, Problem sa Majom Berović i Niko kao ti sa Danijelom Vranić, prenosi Ekspresstabloid.
 
Kako smo saznali iz Lukasovog PR tima, osim albuma uskoro će se pojaviti i knjiga o životu Ace Lukasa koju je pripremio Vanja Bulić, a publika može da očekuje i film i seriju inspirisanu Lukasovim burnim životom.
 
Kontroverzni pjevač često je na meti tabloida zbog svog raskalašnog boemskog životnog stila, ali ga upravo zbog toga publika i obožava. Nesumnjivo je da će njegov album biti jedan od hitova godine.
 
Novi album Ace Lukasa “Uspavanka za ozbiljne bebe” moći će ekskluzivno da se i strimuje i sluša preko novog muzičkog streaming servisa Balkan mYUsic.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )