FOTO: kurir.rs

Glumac Radoš Bajić pet decenija je u srećnom braku sa suprugom Milenom, a sada se prisjetio kako je izgledao početak njihove veze i nepoznate detalje podijelio sa svima.

Radoš je, naime, na svom instagramu ostavio emotivnu fotografiju, kao i Mileninu fotografiju iz mlađih dana.
 
– Na današnji dan, 4.maja 1973. godinu upoznao sam prelijepu Milenu Bjelić koja će poslije 3 godine postati Bajić… Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dvije kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila – borba, odricanja, skromnost, istrajnost, povjerenje i beskrajna ljubav koja traje do danas… Na mnogaja ljeta…R”, napisao je Bajić.
 
Inače, glumčeva supruga vodila je bitku sa opakom bolešću, a on joj je tada bio najveća podrška.
 
– Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, kćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svjetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvjesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvijek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i djecom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć – rekao je ranije Radoš Bajić za medije, prenosi Blic.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )