FOTO: null

Muškarac iz Zvornika čiji su inicijali A.J, a čiji je nestanak prijavljen 30. novembra, pronađen je vezanih ruku i nogu pored magistralnog puta Zvornik - Sarajevo u mjestu Kušlat, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Ovo lice su nakon intezivnog rada na terenu juče pronašli pripadnici Policijske stanice Milići.

Policija iz Zvornika utvrdila je da je riječ o licu čiji su inicijali A.J, a ljekari Hitne pomoći, nakon ukazane medicinske pomoći, konstatovali su da ima lakše tjelesne povrede.

Nestanak ovog lica prijavljen je policiji u Zvorniku 30. novembra u 14.00 časova. Navedeno je da je tog dana u 5.00 časova otišao od kuće automobilom "golf 4" i da se do momenta prijave nije vratio kući, kao i da se ne javlja na mobilni telefon.

Istog dana popodne pored magistralnog puta Vlasenica - Kladanj pronađen je parkiran automobil kojim se A.J. udaljio od kuće.

Iz CJB Bijeljina navode da je u toku istraga na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

Federalni mediji javili su da se radi o Aleksandru Jovičiću iz Zvornika čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak 30.novembra.

Jovičić je 30. novembra rano ujutro krenuo za Posušje, gdje se nalazi središte firme u kojoj je zaposlen, a sa sobom je ponio pazar. 

Radio je kao trgovački putnik i priča se da je sa sobom nosio od tri do pet hiljada maraka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )