FOTO: InfoBijeljina.com

Na području Policijske uprave Zvornik u republičkoj akciji pojačane kontrole vozača kontrolisano je 1.167 učesnika u saobraćaju, od kojih je 941 podvrgnut alko testu i kod 75 vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Kod sedam vozača utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu iznad 1,5 promila, dok je sankcionisano pet vozača zbog odbijanja testiranja na prisustvo opojnih droga u organizmu.
 
U okviru ove akcije, koja je sprovedena proteklog vikenda, sankcionisana su 82 vozača zbog nekorištenja bezbjedonosnog pojasa, dok je 41 sankcionisan zbog nepropisnog korištenja sjedalice za djecu i nepropisnog prevoženja djece.
 
Policijska uprava Zvornik realizovala je ovu akciju sa akcentom na sankcionisanje prekršaja u dnevnim uslovima upotrebe sigurnosnog pojasa i dječije sjedalice, a u noćnim uslovima na kontrolu prisustva alkohola i opojnih droga u organizmu, saopšteno je danas iz ove uprave.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )