FOTO: glassrpske

Planeta ljubavi, Venera, nalazi se trenutno u Raku gdje blagonaklono djeluje na Rakove, Ribe, Škorpije, Bikove i Djevice.

Ovan
 
 maćete prilike da upoznate barem jednu zaista posebnu i privlačnu osobu zbog koje će vam srce zaigrati. Vi obično svima prilazite prijateljski i lako vas je inspirisati na romantično fantaziranje, što sve onda dodatno raspaljuje vaše emocije.
 
Bik
 
Izgleda da ćete imati raznovrstan i uzbudljiv društveni život u narednom periodu. Razvićete romantična osećanja za nekog iz kruga prijatelja. Ako se to ne desi samo od sebe, biće dovoljno da izađete u većem društvu i lako ćete naći priliku za ljubav.
 
Blizanci
 
Vi ste u izražavanju ljubavi više mentalni nego fizički tip osobe, ali to će se u ovom periodu promjeniti. Fizički kontakt će vam biti jako bitan i bićete u potrazi za tim da doživite nešto fizički intenzivno.
 
Rak
 
 Uživaćete pozitivne planetarne uticaje koji će doprineti tome da ostvarite napredak u ljubavnom životu. Lako ćete moći da razriješite bilo kakav problem u već postojećem odnosu kroz prijatnu komunikaciju.
 
Lav
 
Ovo je vrijeme za ljubav za sve pripadnike znaka, jer sada lako možete naći idealnog partnera za sebe. To će biti neko ko je naglašeno šarmantna i fizički privlačna osoba, a opuštena atmosfera će doprinjeti lakom uspostavljanju bliskosti.
 
Djevica
 
U narednom periodu ćete sigurno imati prilike da iskusite ljubav. Vaša čula i emocije će se probuditi i možda ćete ući u vezu. Moguće je da će ta veza biti tajna ili će pak biti s nekim ko je daleko i s kim možete imati samo platonsku vezu.
 
Vaga
 
Pred vama je sjajna sedmica u kojoj ćete sigurno doživjeti uzbudljive momente i prijatne trenutke sa nekim ko vam se dopada. Svi će biti zainteresovani za vas, diviti vam se, a vi ćete biti savršeno koketni i neodoljivi.
 
Škorpija
 
Bićete zainteresovani za nekog ko je poznat, uspješan, na dobrom glasu ili popularan. Ako ste već u vezi, možda će vaš partner dobiti priznanje, nagradu, ili doživeti uspjeh, što će vam imponovati.
 
Strelac
 
 Naredne sedmice postoji velika mogućnost da se zaljubite u nekog ko je mlađi od vas, možda i značajno mlađi. Takođe, može se desiti da vam se dopadnu dve osobe i da ne budete u stanju da se odlučite za samo jednu.
 
Jarac
 
Iako ste trpjeli negativne planetarne uticaje u ljubavnom životu, primjetićete da se sve mijenja nabolje. Naredne sedmice će to takođe biti izraženo. Lako možete ostvariti značajno poznanstvo ili čak vezu, jer ćete biti potpuno otvoreni za ljubav.
 
Vodolija
 
Pripadnicima znaka će naredna nedjelja pružiti šansu da nađu ljubav na nekom mjestu zabave ili zabavnom događaju. Svakako ćete izlaziti više nego inače jer će se prilike same nametati.
 
Ribe
 
Izgleda da ćete jedva čekati da odete na posao svakog dana zato što će vas tamo čekati neko ko vam se dopada. Zbog toga će vam svaki dan biti uzbudljiv i ništa vam neće biti teško kada je u pitanju obavljanje svakodnevnih zadataka, prenosi Informer.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )