FOTO: srpskainfo.com

Zvijezda 09 traži prvu premijerligašku pobjedu. Ekipa je uzdrmana aferom namještanje, odlaskom trenera, ali će se sve zaboraviti kad počne meč protiv Krupe (16.30).

Novi trener Darko Nestorović imaće zvaničan debi, a kapiten Damjan Krajišnik ističe da će ekipa učiniti sve da dođe do prva tri boda.

– Pauzu smo iskoristili kako bi konsolidovali redove i što bolje se pripremili za meč sa Krupom. Ekipa djeluje svežije, a promjena na mjestu šefa stručnog štaba nas je razdrmala i sigurno ćemo učiniti sve kako bi ostvarili pobjedu. U timu neće biti Nemanje Vejnovića i Ibrahima Škahića koji su pod suspenzijom, pa ćemo imati dosta problema u defanzivi. Svjesni smo da nemamo više prava na kiks i nadamo se da će taj pritisak od povoljnog rezultata pozitivno uticati na nas. Očekujemo podršku  navijača koja će nam biti stvarno potrebna, jer ukoliko stignemo do prvog trijumfa to može biti najbolji podstrek da krenemo uzlaznom putanjom – rekao je Krajišnik.

Problemi sa povredama muče i Krupu. Naime, trener Branislav Krunić u ovom duelu ne može da računa na Nikolu Dujakovića i Lazara Marjanovića, što je veliki problem jer je ostao bez dva standardna člana prve postave.

-Očekuje nas zahtjevan meč jer su ovo dvije po meni podjednake ekipe. Mi ćemo nastupiti oslabljeni bez Dujakovića i Marjanovića što je veliki hendikep ali moramo da zbijemo redove i odigramo kvalitetnu utakmicu. Znamo za njihove probleme i turbulentni period ali se nismo previše osvrtali već smo gledali samo kako da mi popravimo igru. Sigurno da je veći pritisak na njima, bez pobjede su imaju problema oko te afere i promjene trenera. Mi ćemo pokušati to da iskoristmo i da ostvarimo povoljan rezultat – rekao je Bojan Puzigaća.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )