FOTO: InfoBijeljina

Fudbaleri Zvijezde nisu imali sreće u duelu protiv Širokog Brijega pošto su bukvalno u poslednjoj sekundi primili pogodak i tako ostali bez dva boda. Domaći su vodili od 65. minuta, ali su gosti uspjeli na kraju poravnati rezultat.

Gledaoci su imali priliku  da vide dva različita poluvremena. Prvo, koje nije moglo zadovoljiti ljubitelje fudbala, bez pravih prilika, sa dosta grešaka u dodavanjima i lošom igrom oba sastava i drugo koje je bilo mnogo sadržajnije

Posebno loše gosti su igrali u završnici, a domaći sastav se opredjelio za odbranu spostvenog gola i brze kontranapade. Iz jednog takvog Zvijezda je došla u prednost. Na sredini terena Ermin Huseinbašić je odlično izbacio Fedora Predragovića, koji je pobjegao gostujućoj zadnjoj liniji i sa desne strane, preciznim udarcem matirao nemoćnog Martina Zlomislića. Nepun minut nakon toga gosti su u prilici da poravnaju. Rezervista Mato Stanić je sam pred golmanom domaćih, ali je nekontrolisano šutirao preko gola.

Imali su domaći priliku u 73. minutu da riješe pitanje pobjednika, ali je Predrag Zekanović promašio sa desetak metara. Poslednjih petnaest minuta igralo se na polovini Zvijezde. Domaći su se povukli, pokupali defanzivom održati vođstvom, ali su na kraju ipak kapitulirali.

U poslednjim sekundama sudijske nadokande Ivan Enin je ubacio jednu dubinsku loptu u kazneni prostor, odlično je na prsa primio Josip Ćorluka, proigrao Dražena Bagarića koji je sa pet metara poslao u mrežu Erića. 

Kada se na kraju sve sabere ovo je možda i najrealniji ishod susreta u kome smo vidjeli nešto bolji gostujući sastav, ali bez prave završnice i dosta zatvorenu igru domaćih kojim je sreća okrenula leđa u samom finišu.

Narednog vikenda igra se gradski derbi između Radnika i Zvijezde na gradskom stadionu u Bijeljini.

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )