FOTO: null

Iako su do 82. minuta imali prednsot i bili na pragu osvajanja sva tri boda, fudbaleri Zvijezde poraženi su u Tuzli od domaće Slobode sa 2:1.

Junak preokreta bio je rezervsita Antonije Vidović koji je za samo pet minuta preokrenuo rezultat i donio važnu pobjedu Slobodi.

Prvo poluvrijeme pripao je Zvijezdi čiji su igrači znali iskoristito očajnu igru domaćina. Iako je većim dijelom bilo poprilično dosadno gledati šta se dešava na terenu, gosti su u 28. minuti meča došli do gola. Predragović je pogodio za 0:1.

Zvijezda je na odmor otišla sa vođstvom od 0:1, a u nastavak meča  Sloboda je zaigrala nešto ofanzivinije no nije imala izrazite prilike, Zvijezda 09 se dobro branila i svoje šanse je čekala iz kontre.

Ipak, do kraja je tuzlanski tim uspio da preokrene rezultatna krilima Antonija Vidovića. Prvo je u 82. minuti iskoristio sjajnu loptu Zukića za 1:1, da bi pet minuta kasnije iskoristio penal za 2:1, što je bio konačan rezultat meča.

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )