FOTO: InfoBijeljina

Fudbaleri Zvijezde donijeli su bod sa neugodnog gostovanja u Krupi na Vrbasi odigravši 1:1 sa domaćim sastavom. Ovaj bod ima veliki značaj, posebno ako se ima u vidu da je Krupe jedan od kandidata sastavu iz Etno sela za opstanak u ligi.

Domaći tim je bio bolji protivnik, imao više loptu u svom posjedu, stvorio nekoliko izglednih prilika, imao udarac sa jedanaest metara, ali su to izabranici Darka Nestorovića uspjeli izdržati i zasluženo se vratiti kući sa jednim bodom.

Susret su odlično otvorili domaći igrači koji su pogotkom novajlije Mihaela Mandića došli u prednost u 6. minutu. Igralo se otvoreno u prvom poluvremenu sa obje strane a Zvijezda je poravnala u 34. minutu kada je, nakon jednog prekida, golman domaćih Marković ispustio loptu a Ermin Huseinbašić je poslao u mrežu za izjednačenje.

U nastavku Krupa je bila nešto agilnija, a od 70. minuta Zvijezda je igrala  sa igračem manje jer je iz igre zbog crbenog kartona morao Marko Bašanović.

Četiri minuta kasnije još jedan problem za Zvijezdu kada je dosuđen kazneni udarac za Krupu a Filip Erić, najbolji pojedinac susreta, uspio je odbraniti udarac sa 11 metara. Do kraja fudbaleri Zvijezde uspjeli su izdržati pritisak domaćeg sastava i osvojiti veoma važan bod koji im daje veliki stimulans da ostvare svoj cilj u Premijer ligi – opstanak.

U narednom kolu Zvijezda će biti domaćin ekipi Širokog brijega

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )