FOTO: srpskainfo.com

Neriješenim rezultatom na kraju meča bili su zadovoljni u taboru oba tima. Zvijezda nakon velikih turbulencija i pet uzastopnih poraza nije izgubila, a Krupa je uspjela osvojiti bod na strani.

Igra bez prevelike ljepote, sa dosta grešaka nije mogla zadovoljiti ljubitelje fudbala u Ugljeviku. Gostima je nedostajao dvojac Dujković – Marjanović, a vidno je da još uvijek u fazi napada nisu nadomjestili odlazak Koljića. 

U ekipi Zvijezde nije bilo suspendovanih Škahića i Vejinovića, ali se njihovo neigranje nije toliko osjetilo u redovima domaćina.

Trener Darko Nestorović je uspio u onoj namjeri koju je sebi zacrtao kao prioritetnu prilikom dolaska u klub, a to je da povrati poljuljano samopouzdanje u redove svoje ekipe. Istina ni u ovoj igri se baš nije „umiralo“ u ljepoti, ali je bila vidna borbenost i kolektivnost u igri koja je nedostajala u prethodnim kolima.

Susret su bolje otvorili domaći koji su imali u uvodu susreta dvije prilike, ali je najprije Ermin Huseinbašić a zatim i Anel Husić loše reagovali u kaznenom prostoru gostiju.

Najbolju priliku Krupa je imala preko Ivana Crnova u 19. minutu ali je nejgov udarac odlično odbranio Filip Erić, a u nastavku akcije Almir Aganspahić je prebacio okvir gola. U nastavku gosti su imali i brojčanu prednsot na terenu jer je sudija Sladjan Došlo nakon jednog bespotrebnog naguravanja dodijelio drugi žuti karton domaćem igraču Ameru Osmankoviću.

U takvom odnosu snaga mnogo bolje su se snašli domaći koji su imali i najbolju priliku na susretu ali je Anel Husić loše reagovao kada je bio sam pred golom golmana Jovana Kutića. U finišu susreta gosti su nešto ozbiljnije zaprijetili ali je domaći čuvar mreže Erić uvijek bio uspješniji od napadač Krupe.

Najbolju priliku nije iskoristio Bojan Puzigaća čiji je udarac sa pet metara Erić odbranio.

Na kraju ostalo je neriješeno a oba trenera na kraju su istakla da su tadovoljni rezultatom

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )