FOTO: InfoBijeljina.com

Sadržajna fudbalska predstava sa dosta trčanja, golova, prilika i lijepih akcija, ali su se na kraju oba tima morali zadovoljiti sa po jednim bodom. Kada se sve sabere ovo je i najrealniji ishod ovog susreta.

Još jednom se potvrdilo da domaći sastav ima problema sa efikasnošću, kao i neuigranoj zadnjoj liniji koja je i ovaj put napravila nekoliko grešaka koje su je koštale gubitka dva boda. 

Nakon inicijative na otvaranju susreta od strane gostiju i dvije neiskorištene prilike, najprije Dedića u 5. minuti te Okića sedam minuta kasnije, domaći dolaze do prednosti. Fedor Predragović je završio veći dio posla, šutirao pored golmana Čelika, a Fabian Karlos u želji da spriječi pogodak šalje loptu u sopstvenu mrežu.

Do kraja prvog dijela domaćin je imao više od igre. 

U nastavku gosti su izjednačili u 61. minuti, a strijelac je bio rezervista Grahovac koji je iskoristio ubacivanje sa lijeve strane. Domaći ponovo dolaze u prednost samo dva minuta kasnije. Ovoga puta loptu je u mrežu poslao kapiten Stjepanović nakon akcije Bađija i Đelmića. Deset minuta kasnije Čelik je poravnao. Dilaver bježi odbrani Zvijezde i po zemlji matira golmana domaćih.

U finišu meča Bađi je u veoma brzom intervalu dobio dva žuta zbog simuliranja ali se stekao utisak da je sudija mogao bar jednom od ova dva slučaja da pokaže na bijelu tačku.

Gosti nisu uspjeli to iskoristiti, a u narednom kolu Zvijezda putuje na Tušanj gdje će igrati protiv Slobode. 

D. Tešić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )