FOTO: InfoBijeljina.com

Zvijezda je ubjedljivo slavila protiv Čelika i ostvarila najubjedljiviji trijumf u Premijer ligi. Izabranici Milenka Bošnjakovića su bili mnogo bolji sastav, kontrolisali igu, postigli golove na vrijeme i sa ova tri boda napravili veliki korak ka opstanku.

Domaći sastav je odlično otvorio susret i već u 6. minuti došao u prednost. Napravljen je prekršaj nad Govedaricom a sudija Petrović bez razmišljanja pokazao na bijelu tačku. Siguran realizator sa penala bio je Huseinbašić za veliku radost domaćih. Nakon vođstva domaći su odigrali nešto defanzivnije ali gosti iz Zenice nisu imali snage da ozbiljnije zaprijete golu Filipa Erića.

U 43. minutu „dugi“ aut sa desne strane ubacio je Dušan Babić, loptu je glavom na drugu stativu izbacio Almir Ćubara, a Fedor Predragović iz prve šutirao i zakucao loptu pod prečku nemoćno Bojana Pavlovića. 

Na otvaranju drugog dijela gosti su imali priliku da postignu pogodak ali je Haris Dilaver zakasnio na idealno ubacivanje od strane Šefka Okića. Već u sledećem napadu domaćin postiže treći pogodak. Huseinbašić je odlično izveo slobodan udarac sa oko 20 metara, sa lijeve strane i pogodio za ubjedljivu prednost. Lopta je prešla živi zid i završila u golu Pavlovića. Goleadu domaćih nastavio je Govedarica koji je ispratio idealan centar šut Predragovića i sa pet metara postigao pogodak. 

Nakon ubjedljivog vođstva domaćih tempo igre je znatno pao tako da do kraja nismo imali prilike da vidimo ništa zanimljivo. 

Trener Čelika Arslan bio je ljut na suđenje i najavio da će na kraju sezone napustiti kormilo Čelika.

- Čestitam domaćinu. Ali, sramota je za ovakvu ligu da se svira ovakav penal. Ja vani živim, igrao sam u Evropa ligi, a onaj penal me je postidio što se tiče fudbala, istakao je trener Čelika.

- Mi idemo kolo po kolo, bojali smo se današnje utakmice. Čelik je vrlo opasna ekipa, ja itekako respektujem njihovog trenera. Oni su hit ovog prvenstva. Suđenje neću nikada da komentarišem, ni kada je pozitivno, ni kada je negativno Čeliku. Želim puno sreće u nastavku prvenstva, rekao je trener domaćih Milenko Bošnjaković

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )