FOTO: null

Košarkaši Crvene zvezde odmjeriće snage sedmi put u zvaničnim utakmicama sa moskovskim CSKA. Meč 7. kola Evrolige igra se od 19 časova u Beogradskoj areni.

"Armejci" dolaze u Beograd kao prvoplasirani tim u Evroligi sa skorom 5-1 i jasnom željom, kao i uvijek da ostvare pobjedu. Ruski gigant će po treći put gostovati u Beogradskoj areni crveno-bijelima.

Zvezda ima novi, mladi tim koji već na svom kontu ima dvije ozbiljne pobjede jer su u Beogradu padali Barselona i Makabi. 

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević ulogu favorita prepustio je moskovljanima, ali poručio da su čuda moguća u Beogradu uz veliku pomoć sa tribina.

"CSKA ima moćan tim, 12 odličnih igrača i uz Fenerbahče i Olimpijakos su "već viđeni" na Fajnal-foru u Beogradu. Za nas je dobro što smo došli do svježine, odmorili su pojedince protiv FMP-a i bićemo kompletni. Nije mi teško da motivišem igrače za duel sa CSKA", rekao je Alimpijević.

Alimpijević je pozvao navijače da dođu u Areni u što većem broju i pruže veliku podršku košarkašima.

"Ne pravimo izuzetak, koliko god navijača da dođe mi poštujemo. Mladim igračima podrška daje na samopouzdanju i hrabrosti, tako možemo da igramo energičnije. Navijači jesu bitni, ali najbitnija je naša igra i pristup svakoj utakmici. Rezultati su ti koji dovode publiku u dvoranu", zaključio je Alimpijević.

Utakmica 7. kola Evrolige između Crvene zvezde i CSKA igra se od 19 sati u Beogradskoj areni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )