FOTO: Nezavisne

Košarkaši Crvene zvezde u trećem kolu Evrolige, poslije dva gostovanja, dočekuju Žalgiris u Štark Areni (19.00)

"Crveno-bijeli" su poslije velike pobjede u Tel Avivu protiv Makabija prošlog vikenda izgubili u Laktašima protiv Igokee u trećem kolu ABA lige.
 
Kladionica Mozzart na pobjedu Crvene zvezde nudi kvotu 1.50, a na pobjedu Žalgirisa 2.85.
 
Šampion Srbije i dalje ima problema s kadrom. Van stroja su Majk Cirbes (izolacija), Eron Vajt i Branko Lazić.
 
Problem je i što se Ostin Holins tek oporavio od povrede, a svoj ritam traže i Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, koji su propustili određeni dio priprema i početak sezone.
 
"Vajt je u posebnom režimu, Cirbes u izolaciji. Lazić je takođe u svom programu i videćemo u narednih desetak dana kad bi mogao da počne da trenira sa ekipom. Dakle, sutra ćemo biti u istom sastavu kao prethodnih dana i utakmica, pa nam protiv Žalgirisa treba, kao što smo je bilo u nekolio navrata od početka sezone, da pružimo individualno još više kako bismo nadoknadili izostanak igrača. Taj manjak nije mali, jer su u pitanju trojica veoma značajnih momaka, a pritom i drugi koji su u timu, nedavno su izašli iz povreda i još nisu onakvi kakve ih znamo i kakvi očekujemo da budu", izjavio je Radonjić pred današnji meč.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )