FOTO: null

Vojvodina je već na početku utakmice imala kolosalnu šansu. Zličić je sjajno prošao po desnoj strani, poslao nisku loptu na drugu stativu, a tamo je Stanojev prebacio prazan gol sa samo nekoliko metara. Ta situacija kao da je malo trgnula igrače Crvene zv

Beogradski crveno-beli su prvo zapretili preko Gačića koji je šutirao preko gola sa desetak metara, ali najbolju priliku za Zvezdu u prvom poluvremenu imao je Mihajlović. On je prihvatio loptu u kaznenom prostoru, iskosa na desetak metara od gola, ali je golman Vojvodine Vojvodić istrčao i odbranio udarac.

Crvena zvezda je umalo bila kažnjena za promašaje. Nezaustavljivi Zličić je pretrčao svoje čuvare, ušao u kazneni prostor, međutim njegov šut je završio tik pored stative. Prvo poluvreme završeno je bez golova.

Drugi deo je počeo mnogo opreznije sa obe strane i praktično je viđena samo jedna šansa za gol. Za Crvenu zvezdu je to bilo više nego dovoljno. Igrao se 49. minut, a Gačić je ubacio loptu u kazneni prostor. Mihajlović je uspeo da je prihvati između dvojice igrača Vojvodine, zatim da idrži duel i okrene se, a onda i da uputi pravi projektil prema golu. Vojvodić je bio nemoćan, Mihajlović je zakucao loptu u mrežu Novosađana i doveo Zvezdu u vođstvo – 1:0!

Vojvodina je pokušala do kraja meča da poravna rezultat, međutim odbrana Crvene zvezde bila je svaki put na visini zadatka i praktično onemogućila protivnika da stvori bilo kakvu priliku za izjednačenje. Crvena zvezda je pobedila sa 1:0 i osvojila trofej Turnira prijateljstva 2015!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )