FOTO: ABA

Košarkaši Crvene zvezde ubjedljivom pobjedom protiv Budućnosti od 91:72 došli su do pobjede u prvom meču finalne serije ABA lige.

Zvezda je povela poslije pobjede u svojoj dvorani "Aleksandar Nikolić", gdje će se u nedjelju odigrati i drugi meč finala.

Crveno-bijeli su do pobjede došli furioznim drugim poluvremenom, poslije veoma neizvjesnog prvog, i na kraju bez ikakve neizvjesnosti došli do velikog slavlja.

Ovo je bila četvrta pobjeda crveno-bijelih protiv aktuelnog šampiona lige ove sezone, u isto toliko mečeva, koja je još jedanput došla dvocifrenom razlikom, ovoga puta ubjedljivije nego inače.

Utakmicu je dočekala puna dvorana "Pionir", domaći košarkaši su ispoštovali svoje navijače i odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone, a sigurno najbolje poluvrijeme (drugo), tokom kojeg su protivnika sveli na manje od 30 poena.

Prednost crveno-bijelih je iznosila i 27 poena, ali su vicešampioni Crne Gore uspjeli da naprave seriju na kraju i dođu do nešto manjeg debakla.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )