FOTO: KK Partizan

Beogradski vječiti rivali veliki su favoriti u današnjim mečevima 4. kola ABA lige. Crvena zvezda dočekuje Igokeu za 10-0 ove sezone (21.00), dok Partizan igra protiv Krke u Novom Mestu (17.00), gdje je pobijedio sedam puta u osam jadranskih utakmica.

Iako su crveno-bijeli u bližoj prošlosti tri puta kiksirali na svom terenu u duelima sa timom iz Laktaša, sve osim trijumfa Beograđana bilo bi ravno senzaciji.

- Očekuje nas meč sa ozbiljnom ekipom, koja tačno zna šta radi na terenu - kaže Zvezdin trener Milan Tomić. - Oformili su sastav sa dosta igrača koji imaju iskustvo igranja i u Evropi i u ABA ligi. Pobijedili su Cibonu u Zagrebu, dakle, znamo da moramo da budemo spremni da odigramo čvrsto i sa visokom koncentracijom.

Trener Igokee Nenad Trajković vidi crveno-bijele kao tim za trofeje i na regionalnoj i na evropskoj pozornici.

- Zvezda je pokazala da je najjači tim u ABA ligi, vjerovatno i u Evrokupu. Imamo kadrovske probleme, Kel i Gevin više nisu sa nama, Vuk Radivojević je povrijedio ruku i pokušaćemo da ga sačuvamo za neke naredne utakmice.

Partizan završava niz od tri gostovanja.

- Već smo solidan broj dana na putu i to sigurno ima uticaja na nas - smatra trener Nenad Čanak. - Krka se vratila u ABA ligu sa ambicijom da tu ostane. Imaju dobro izbalansiran tim i znaju da budu nezgodan protivnik. Očekujem tešku utakmicu i vjerujem u pobjedu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )