FOTO: InfoBijeljina

Više od 600 prijatelja Milenka Zupura kao i simpatizera DNS-a došlo je večeras da pruži podršku politici “Trećeg puta”.

„Zahvalan sam svim ljudima koji su došli da izraze svoju podršku što radim ja i što radi DNS, što radimo za naše građane, da dođemo do nekih rezultata. Našim učešćem u budućem radu u parlamentu Republike Srpske, moramo pomoći narodu, da im život bude bolji“, rekao je Milenko Zupur, kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Pozvao je i sve birače da izađu i glasaju.



„Neka izađu da glasaju po svojoj volji. U skladu sa onim što su vidjeli u ovoj predizbornoj kampanji i prethodnih godina, neka tako i glasaju“, dodao je Zupur.

Skupu podrške koji je održan u svečanom salonu Globus u Dvorovima prisustvovao je i Nenad Nešić, lider Demokratskog narodnog saveza.

„U programu DNS poljoprivreda je razvojna šansa, a ne zadnja rupa na svirali. Republika Srpska ne smije strahovati za hranu i namirnice niti ih plaćati po nenormalnim cijenama pored plodne Semberije i drugih plodnih krajeva naše zemlje“, rekao je u Bijeljini kandidat za člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )