FOTO: novosti.rs

Ukoliko uspije da eliminiše Kopenhagen u trećem kolu, Zvezda će u narednoj rundi preuzeti njihov koeficijent i biće povlašćena

Crvena zvezda biće povlašćena u žrijebu za plej-of koji će se održati u ponedeljak 5. avgusta.

Zahvaljujući klupskom koeficijentu rivala Kopenhagena, crveno-bijeli su izbjegli mogućnost da igraju protiv Ajaksa, Seltika, Dinama iz Zagreba ili, u zavisnosti od ishoda, protiv njihovih rivala iz trećeg kola. Najteži protivnik je, čini se, Slavija iz Praga, jedan veoma kompaktan sastav češkog prvaka. Jang bojs, sa našim Miralemom Sulejmanijem, spada, takođe, u red težih rivala, dok bi dueli sa APOEL ili Karabagom, odnosno Mariborom ili Rozenborgom, pod uslovom da se eliminiše Kopenhagen, dao realniju mogućnost da se obezbijedi plasman u Ligu šampiona. Crveno-bijeli će saznati i imena potencijalnih rivala u plej-ofu za LE ako ispadnu od Kopenhagena. Šampion Srbije je, takođe, povlašćen prilikom žreba u Stazi LŠ.

Ipak, za crveno-bijele je glavni deul protiv Kopenhagena, jer u slučaju prolaska u plej-of obezbijediće se direktan plasman u Ligu Evrope, kao i pet miliona evra dodatne zarade ukoliko se kasnije ne izbori za plasman u LŠ.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )