FOTO: null

Na “Kupu Srbije”, održanom juče u Beogradu, ugljevički taekwondoista Vanja Mićić osvojio je zlatnu medalju i time pokazao da je u svojoj konkureciji takmičar bez premca.

Na prestižnom takmičenju “Kup Srbije”, u izuzetno jakoj konkurenciji, između 670 takmičara Vanja je uspio osvojiti zlato i još jedanput dokazati da je najbolji u svojoj konkurenciji . 

“Od Vanje očekujemo sjajan rezultat na Evropskom prvenstvu koje se održava u novembru mjesecu na Kipru”, kaže za InfoBijeljina Zoran Mićić trener taekvondo kluba “Wolf° iz Ugljevika.

Takođe taekwondo klub “Wolf“ uzeo je učešće na, juče održanom prvenstvu u Zenici, na kojem je učestvovalo 360 takmičara iz 28 klubova, na kojem su njihova dva takmičara osvojila dvije medalje. 

Tatjana Topalić osvojila je zlatnu, dok je Saša Mićić osvojio bronzanu medalju za ugljevički klub, koji iz takmičenja u takmičenje niže samo dobre rezultate. 

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )