FOTO: null

Na svečanoj sjednici Skupštine grada Bijeljina, koja je održana u subotu 24. septembra, kada se obilježavao Dan grada dodijeljene su nagrade zaslužnim pojedincima i organizacijama.

Tom prilikom, Zlatna značka grada dodijeljenja je Darku Lakiću iz Bijeljine za istaknuti rad, djela i lične uspjehe koji doprinose opštoj afirmaciji organizacija, institucija i grada u raznim oblastima života i rada, kao i uspješan rad urednika internet portala InfoBijeljina iz Bijeljine.

Lakić je istakao da je ovo priznanje nagrada koja mu mnogo znači, jer je lokalna vlast prepoznala njegov rad, trud i zalaganje. 

"Moram priznati da sam počastvovan. Ekipa portala InfoBijeljina radi u skladu sa svojim mogućnostima, ali mislim da se izdvajamo jer je u pitanju mala grupa ljudi koja se zalaže za dobrobit svih građana da im pružimo što tačnije i pouzdanije informacije, te da ih našim čitaocima što prije ponudimo", istakao je Lakić. 

Dodaje da portal InfoBijeljina postoji od novembra 2014. godine i da je do sada stekao povjerenje velikog broja čitalaca. 

"U eri ekspanzije interneta, velikog broja portala, mi smo pronašli način da budemo jedinstveni, da privučemo čitaoce, da budemo od koristi i da doprinesemo našem gradu, kroz razne najave događaja, ukazivanja na probleme, kritike i pohvale svega što zaslužuje", istakao je na kraju Lakić.

Važno je napomenuti da su na svečanoj sjednici Skupštine grada Bijeljina priznanja i nagrade dobili i:

Povelja grada Bijeljina, kao najveće društveno priznanje, ove godine dodijeljeno je docentu doktoru Zlatku Maksimoviću, direktoru Doma zdravlja Bijeljina. Ovo priznanje dodijeljeno je i Fondu  penzijsko - invalidskog osiguranja RS za razvoj penzijskog sistema i afirmaciju grada Bijeljina.

Zlatne medalje ,,Knez Ivo od Semberije" dodijeljene su primarijus doktor Milici Lovrić, za izuzetan doprinos u razvoju zdravstva i kardiologije na području grada Bijeljina, dr  Branislavu Škobi, za izuzetan doprinos u razvoju porodične medicine, Izvršnoj jedinici M:TEL, za razvoj telekomunikacionih usluga, te Fadilu Baćevcu, za poboljšanje rada Savjeta Mjesne zajednice Janja. 

Srebrna medalja ,,Knez Ivo od Semberije" dodijeljena je Mladenu Laziću iz Golog Brda, za postignute rezultate u poljoprivrednoj proizvodnji, Vojinu Petroviću iz Donje Čađavice, za rezultate u poljoprivredi, preduzeću ,,Despotović" DOO, za afirmaciju privatne inicijative. Vedranu Iliću, za nesebičan humanitarni i omladinski rad kroz razne projekte maloljetničke delikvencije, socijalne inkluzije, zaštite životne sredine, te promovisanja pozitivne vrijednosti.

Zlatna medalja ,,Filip Višnjić" dodijeljena je Narodnoj biblioteci ,,Filip Višnjić", za uspješan rad i povećanje broja čitalaca, Nikoleti Pavlović, za uspješan pedagoški rad, Gimnaziji ,,Filip Višnjić", za postignute rezultate na takmičenjima iz znanja i sporta.

Zlatna značka grada Bijeljina dodijeljena je i privredniku Đorđu Đoji Mitroviću, Bogdanu Rankiću, preduzeću GP ,,Tehnika - inženjering", Karate klubu ,,Panteri", i Košarkaškom klubu ,,Građanski".

Srebrna značka grada Bijeljina dodijeljena je Karate klubu "Šampion", Slavku Mirčiću iz Gornjeg Crnjelova, protojereju Vladi Mikiću i Miroslavu Mićiću iz ženskog odbojkaškog kluba  "Radnik".  


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )