FOTO: null

Zlatan Ibrahimović je bez kluba jer Manchester United nije želio produžiti ugovor s vremešnim švedskim napadačem, ali vremena za brigu nema. Svi žele Zlatana, a mediji su danas javili veoma interesantnu vijest. Atletico Madrid je najbliži dovođenju bivše

Igrao je Ibrahimović sjajnu sezonu na Old Traffordu, ali je pretrpio tešku povredu koljena zbog koje mu je čak i karijera bili ugrožena. No, uspješno je operisan i oporavlja se, a vijest da ne ostaje na ostrvu iznenadila je mnoge, posebno ako se u obzir uzme njegov golem doprinos ovogodišnjem povratku Manchester Uniteda u vrh engleskog fudbala.

Nema detalja u eventualnom ugovoru Ibrahimovića i Atletica odnosno o detaljima. Poznato je da je Zlatan skup igrač - njegova plata jedna je od najvećih u evropskom fudbalu, ali Jorgandžije to očito mogu ispoštovati. U kompletnu priču uklapa se i suspenzija Atletica koji nema pravo registracije novih igrača do januara 2018. godine.

Ali ni Zlatan neće biti spreman dotad pa sve dobija jedan drukčiji kontekst. Biće interesantno vidjeti da li će ova priča dobiti epilog, a sve su prilike da hoće - na radost velikog broja ljubitelja fudbala u Španiji koji će tako nenadano mimo Barselone i Reala, dobiti jednu superzvijezdu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )