FOTO: InfoBijeljina

Mićo Živić, osnivač Poljoprivredne zadruge “Povrtlarstvo” iz Donjeg Crnjelova, danas je donirao sportsku opremu Fudbalskom klubu (FK) “Zadrugar” u ovom semberskom selu, a njegov gest su u FK pohvalili i istakli da im donacija mnogo znači.

“Želim da se zahvalim Mići Živiću na donaciji sportske opreme. Faktički, on nam je najviše pružio i pomogao kako smo preuzeli klub”, rekao je u izjavi za portal InfoBijeljina Svetozar Ljubojević, predsjednik FK “Zadrugar”.
 
Ocijenio je da je značaj ove donacije veliki.

 
“Ovo nam znači mnogo, zato što se ono što smo imali svelo na dvije ili tri opreme koje su dotrajale. Živić nam je pomogao mnogo, a želio bih ovom prilikom da se zahvalim i svim drugim sponzorima koji su nam proteklih godina pomagali. Naravno, pozivamo i druge da se uključe i podrže naš klub, a mi ćemo se potruditi da to opravdamo kroz uspjehe i rezultate”, naglasio je Ljubojević.
 
U prethodnom periodu, ovaj klub je obezbijedio osvjetljenje na stadionu, a pokrenuli su i školu fudbala, u kojoj danas broje četrdesetak mališana.

 
FK “Zadrugar” postoji od 1956. godine, a trenutno igra treću regionalnu ligu, grupa istok. 

 
Podsjetimo, Živić je na čelu lokalne poljoprivredne zadruge, koja godišnje od svojih članova otkupi velike količine povrća, koje plasira prerađivačima u BiH, ali i nekoliko zemalja u regionu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )