FOTO: null

BIJELJINA - U Bijeljini je u toku Zimska liga u malom fudbalu koja je okupila rekordnih 70 ekipa iz Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske, saopšteno je iz Gradske uprave.

Organizatori ovog takmičenja tradicionalno su Boračka organizacija grada Bijeljina, gradski Fudbalski savez i Gradska uprava Bijeljine, koja je i generalni pokrovitelj turnira. 

U seniorskoj konkurenciji tokom 12 dana nadmetaće se 24 ekipe, a finalna utakmica igra se 12. januara. 

Seniori igraju od 2. do 5. januara po grupama, 8. i 10. januara igraju se osmine finala, a četvrtfinalni i polufinalni mečevi su zakazani za 11. januar. 

Utakmice se igraju u sportskoj sali Gimnazije "Filip Višnjić" od 17.00 do 20.00 časova, dok će finalna utakmica biti odigrana od 20.40 časova. 

Među učesnicima turnira u Bijeljini su i prvaci BiH u futsalu - ekipa "Mostar Stari grad", ekipe iz Premijer lige BiH "Salines" iz Tuzle i "Tango" iz Istočnog Sarajeva, a među ekipama iz Srbije su sportisti iz Novog Sada, Konjarnika, Inđije, Sremske Mitrovice i Loznice.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )