FOTO: InfoBijeljina.com

Adnan Zildžović je podnio ostavku na mjesto trenera Zvijezde 09. Nakon lošeg starta proljećnog dijela šampionata u kojem je njegova ekipa doživjela tri poraza , iskusni stručnjak se povukao sa klupe. Radnik je savladao u prošlom kolu ekipu iz Etno sela Stanišić sa 5:1.

- Nakon slabog starta i katastrofalne utakmice u komšijskom derbiju protiv Radnika podnosim neopozivu ostavku na mjesto šefa strušnog štaba Zvijezde 09. Ovim putem želim da se zahvalnim svima u Etno sela Stanišići, stručnom štabu, medijima, porodici Stanišić, a posebno predsjedniku Borisu Stanišiću na korektnoj saradnji tokom svih pet mjeseci. Na ovaj potez sam se odlučio u u cilju pozitivne šok terapije na tim i Zvijezdi 09 želim mnogo uspjeha i da dođe do konačnog cilja, a to je opstanak u Premijer ligi BiH – rekao je Zildžović.

Nakon sastanka Upravnog odbora prihvaćena je ostavka trenera Zildžovića. U narednom periodu članovi ovog tijela odlučiće o novom šefu stručnog štaba. Zvijezda je i dalje posljednja sa samo osam bodova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )