FOTO: srpskainfo.com

Zinedin Zidan je izgleda definitivno prelomio i precrtao našeg Luku Jovića.

Real je prošlog vikenda doživio prvi ovosezonski poraz u Primeri. Majorka je pred svojim navijačima slavila 1:0 i tako omogućila aktuelnom šampionu Barseloni povratak na vrh ltabele s bodom više od Reala. 

"ABC", madridski dnevni list i treći najveći u Španiji, piše da je trener Reala Zinedine Zidane digao ruke od čak četvorice igrača. 

- Zidane je svjestan da je on najviše kriv, napravio je sedam promjena u odnosu na posljednju utakmicu prije Majorke. Bio je to pretjeran i katastrofalan eksperiment. Međutim, razočarali su ga i mnogi igrači - piše "ABC" i navodi o kojim igračima je riječ:

- Najviše su ga razočarali Isko, Jović, Odriozola i Vinisijus. Razočaran je Iskom i Vinisijusom jer im daje prilike, a oni igraju očajno. Isko u ovom trenutku nema nivo da nosi dres Reala, Vinisijus ne može napraviti razliku, Odriozola ne može biti u prvih 11 Reala, a Jović nije napadač za klub koji ima 13 naslova evropskog prvaka. Da Jović nije dovoljno dobar za Real, svjestan je i sam Zidane. Oni su na udaru i Zidane će ih vjerovatno otpisati. Ako on ne bude otpisan prije njih - stoji u članku ovih novina.

ABC tvrdi da je utakmica sa Majorkom otvorila oči Zidaneu.

- Nikad više neće napraviti takvu glupost. Bio je to veliki neuspjeh. U ligi ne smiju da se događaju ovakvi kiksevi i Zidane će ubuduće koristiti samo najbolje - zaključak je ove teze.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )