FOTO: infobijeljina.com

„Dr Mikajlo Lazić mogao je da bira gdje će da živi, ali on je izabrao da svoj život posveti našem gradu, svom rodnom gradu i ponosna sam što sam dio tima koji će Bijeljini donijeti promjene“.

Rekla je ovo Željana Arsenović, kandidatkinja SNSD-a za odbornicu u Skupštini grada Bijeljina.

Arsenovićeva je istakla da joj je izuzetna čast biti na listi koju predvodi Bojan Savić.

„Ja sam dijete SNSD-a i imam izuzetnu čast što sam na listi koju predvodi Bojan Savić za koga svi znamo kakvo porodično naslijeđe nosi i kakvu je profesionalnu karijeru izgradio. Bojan je stao na čelo najkvalitetnije odborničke liste u Bijeljni, liste na kojoj se nalaze doktori, magistri, ekonomisti, pravnici, poljoprivrednici, liste na kojoj se nalaze i mladi i stari, ali i liste na kojoj se nalaze izuzetno dobri ljudi“, rekla je Arsenovićeva.

Ona je pozvala sve građane Semberije da daju podršku dr Mikajlu Laziću.

„On je čovjek koji sluša narod i nikog više. Zato vas pozivam da šestog oktobra podržite i glasate za prim. Dr Mikajla Lazića, da podržite odborničku listu koju predvodi Bojan Savić jer samo tako pobijediće Bijeljina, pobijediće Srpska“, poručila je ona.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )