FOTO: null

U Bijeljini će sutra zbog redovnog godišnjeg remonta energetskih postrojenja oko pet hiljada potrošača biti bez struje od 7.00 do 15.00 časova, najavljeno je iz ,,Elektro-Bijeljine,,

Portparol kompanije Slobodan Đalamić rekao je Srni da zbog remonta trafo-stanice "Ostojićevo" neće biti struje u selima Batković, Ostojićevo, Brodac, Balatun, Velino Selo, Rača i Mala Obarska, jednom zaseoku u Velikoj Obarskoj i zaseoku u Crnjelovu. 

Zbog remonta dalekovoda "Koviljuše" i "Željeznička" bez električne energije biće potrošači u gradskom naselju Koviljuše i u dijelu centra grada. 

Na području koje pokriva "Elektro-Bijeljina" remont se sutra obavlja i na energetskim postrojenjima u Pelagićevu, zbog čega će bez napajanja strujom od 8.00 do 16.00 časova biti potrošači u naseljima Lončari i Čović Polje. 

Kraći prekidi u napajanju najavljeni su u Ugljeviku i Loparama, gdje se obavlja sanacija i rekonstrukcija na niskonaponskoj mreži. 

Iz preduzeća "Vodovod i kanalizacija" saopšteno je da će zbog ovih radova doći do nestanka električne energije i u rejonu izvorišta vode Grmić u Bijeljini, i do problema u radu pumpnih postrojenja, što će izazvati smanjenje pritiska u vodovodnoj mreži i nestanak vode u višim dijelovima grada, te višim spratovima zgrada.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )