FOTO: null

Na dionici magistralnog puta Trebinje-Bileća, na lokalitetu Podgljivlja, nakon potpune obustave saobraćaja zbog požara tokom noći, policija od jutros povremeno propušta vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Prema informacijama Centra javne bezbjednosti Trebinje, vozila se na ovoj dionici propuštaju jutros od 6.00 časova. 

Na ostalim putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraća se redovno, uz povoljne uslove za vožnju, a na graničnim prelazima nema dužih čekanja. 

Zbog izgradnje vijadukta "Mahovljani", na dionici auto-puta Banjaluka-Prnjavor, za saobraćaj je zatvorena petlja "Mahovljani", pa vozači mogu da koriste petlju "Aleksandrovac". 

Do 31. decembra na dijelu magistralnog puta Klašnice-Prnjavor, zbog izgradnje auto-puta Banjaluka-Doboj, dionica Banjaluka-Prnjavor, svakodnevno će biti izmijenjeno odvijanje saobraćaja. 

Zbog izvođenja minerskih radova, na dionici magistralnog puta Banjaluka-Crna Rijeka, kod MHE Bočac, na snazi će biti privremena obustava saobraćaja od 14.00 do 14.30 časova. 

Zbog izgradnje mosta preko rijeke Ukrine u Dragalovcima potpuno je obustavljen saobraćaj za sva vozila, a biće preusmjeren na lokalni put kroz selo Brestovo, gdje je na snazi zabrana saobraćaja za teretna vozila preko 15 tona nosivosti. 

Zbog sanacije kolovoza na dionici magistralnog puta Karakaj dva-Drinjača saobraća se jednom trakom, uz moguće zastoje od 10 do 15 minuta. 

Na regionalnom putu Karanovac-Kneževo, na trećem kilometru od Karanovca, u mjestu LJubačevo, zbog aktiviranog klizišta, saobraća se jednom trakom, naizmjenično. 

Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže izmijenjen je režim saobraćaja na magistralnim putu Prijedor-Kozarac, kao i na dionici Kozarska Dubica jedan-Prijedor. Izmjene će se provoditi svakodnevno od 7.00 do 18.00 časova. 

U toku je sanacija klizišta i rekonstrukcija kolovoza na magistralnom putu Banjaluka /Rebrovac/-Čelinac, na području Mjesne zajednice Ada, zbog čega se saobraća usporeno, jednom trakom, u dužini od 800 metara. 

U brčanskom naselju Gredice izmijenjen je režim saobraćanja, zbog izgradnje obilaznice na magistralnom putu Brčko-Bijeljina. Režim saobraćanja, zbog radova, izmijenjen je i na dionici Brčko-Lončari, u naselju Gorice. 

Deminiranje terena i povremene obustave saobraćaja od 7.00 do 15.00 časova aktuelni su na dionici regionalnog puta Zeleni Jadar-Skelani, u mjestu Kragljivode, i to 30 minuta obustave i 10 minuta propuštanja. 

Zbog deminerskih radova u mjestu Kladari Donji, opština Brod, radnim danima od 8.00 do 15.00 časova biće povremeno obustavljan saobraćaj na dionici magistralnog puta Brodsko Polje-Brusnica. 

Povremenih obustava saobraćaja radnim danima od 8.00 do 16.00 časova, zbog deminerskih radova, biće i na dionicama magistralnih puteva Kotor Varoš-Obodnik, u mjestu Rujevica, i Kobaš jedan-Derventa, u mjestu Begluci, kao i na lokalnom putu Skipovac-Donji-Skipovac Gornji, opština Doboj. Obustave će trajati 30 minuta, a 15 minuta propuštanja saobraćaja. 

Na regionalnom putu Gornja Vijaka jedan-Gornja Vijaka dva privremeno će biti preusmjeren saobraćaj na novoizgrađenu saobraćajnicu, zbog izgradnje vijadukta na auto-putu Banjaluka-Doboj, dionica Prnjavor-Doboj. 

Zabrana saobraćaja i dalje je na snazi na magistralnom putu Brod na Drini-Šćepan Polje na granici BiH i Crne Gore za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona. 

Na regionalnom putu Bratunac tri-Drinjača ostaje na snazi zabrana za teretna vozila ukupne mase veće od tri i po tone i za autobuse klase M3, dok se zabrana ne odnosi autobuse prevoznika Holding "Drinatrans" iz Zvornika, koji saobraćaju na redovnim autobuskim linijama Zelinja-Zvornik, Bratunac-Polom-Zvornik, Bratunac-Polom-Bijeljina i Polom-Bratunac. 

U Banjaluci će, zbog izgradnje mosta preko Šargovačkog potoka /Djevojački most/, do 4. decembra biti obustavljen saobraćaj u Subotičkoj ulici, a autobusi na gradskoj liniji broj 19, Srpski Milanovac-Centar-Srpski Milanovac, saobraćaće izmijenjeno. 

U Federaciji BiH na dionici autoputa Tarčin–Vlakovo, kod izlaza za Lepenicu, saobraća se preticajnom trakom zbog sanacionih radova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )