FOTO: glassrpske

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izvršili su 236 kontrola priređivača igara na sreću u Srpskoj i tom prilikom izdali osam prekršajnih naloga.

Iz Republičke uprave za igre na sreću saopšteno je da su kontrole izvršene u periodu od 18. do 24. januara u Gradišci, Foči, Novom Goraždu, Višegradu, Prijedoru, Tesliću, Čelincu, Rogatici, Bijeljini, Brodu, Laktašima, Banjaluci, Modriči, Kozarskoj Dubici, Kostajnici i Doboju.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su nepravilnosti u ugostiteljskom objektu “Maks” u Čelincu, kafe baru “Ander” u Modriči, kafe baru “Gagi” u Kostajnici i ugostiteljskom objektu “Balkan” u Doboju.

Nepravilnosti su utvrđene i u sportskoj kladionici “Sport plus”, u ugostiteljskom objektu “Braća Erić” i automat klubu “Slot G” iz Bijeljine, te u ugostiteljskom objektu “Kod Paje” u Brodu.

U saopštenju se navodi da će inspektori Republičke uprave za igre na sreću i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

“Podaci o izvršenim sedmičnim kontrolama, sa posebnim naglaskom na one koji ne poštuju propise, biće objavljivani na internet stranici Republičke uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srpske”, navodi se u saopštenju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )