FOTO: null

Na danas održanom takmičenju za pionire u pecanju udicom na plovak, u organizaciji Sportskog ribolovnog društva /SRD/ ,,Riba,, iz Bijeljine, učestvovala su 22 takmičara uzrasta do 14 godina.

Prvo mjesto osvojio je četrnaestogodišnji Ivan Matić iz Bijeljine, drugo mjesto sedmogodišnji Sergej Ivković iz Bijeljine i treće mjesto devetogodišnji Đorđe Tomanić iz Velinog Sela. 

Svim učesnicima dodijeljene su diplome, a pobjednicima, osim medalja i pehara, uručene su i nagrade - ribolovački pribor. 

Prvenstvo je održano na kanalu Dašnica u Bijeljini kod mosta "Srebrni dolar". 

Predsjednik SRD "Riba" Miodrag Đukić rekao je Srni da su učesnici podnijeli na vrijeme prijave i da je takmičenje bilo regularno. 

Đukić je podsjetio da je ovo društvo prije nekoliko dana u jednoj od redovnih akcija javno spalilo 27 mreža dužine 2.000 metara, koje su oduzete od krivolovaca na vodama Drine i Save. 

Udruženje "Riba" okuplja oko 500 zaljubljenika u ribolov, a ribolovno područje nadziru tri ribočuvara opremljena sa dva čamca. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )