FOTO: null

U Banji Vrućici kod Teslića sinoć su završeni Deveti sportski susreti zdravstvenih radnika, na kojima se takmičilo preko 700 učesnika iz cijele Republike Srpske.

Proglašenjem pobjednika i  dodjelom pehara najboljima, završeni su IX sportski susreti zdravstvenih radnika iz  ukupno 29 zdravstvenih ustanova  u Republici Srpskoj. Takmičenje je održano od 2.9 - 6.9.2015. godine u Banji Vrućici.

Radnici su se takmičili u disciplinama kao što su mali fudbal, odbojka, basket, rukomet, stoni tenis, kuglanje, pikado, šah i nadvlačenje konopca. Takmičenje u tenisu organizovano je samo za muške takmičare.

Uz prigodnu svečanost uručeni su pehari  i diplome pobjednicima u pojedinačnim sportovima. Sveukupni pobjednik takmičenja  je UBKC Banja Luka, drugi su medicinari JZU DZ Doboj, dok su trećeplasirani  radnici iz JZU Bolnica i DZ  Zvornik. 

Za najboljeg sportistu  proglašen je Mitrović Novica iz JZU Bolnica i DZ Zvornik, a najbolja sportistkinja je Duška Vučković iz JZU UN KC Banja Luka.

JZU DZ Bijeljina zauzeo je 8.mjesto, a JZU Bolnica Bijeljina 18. mjesto na ovom takmičenju. Ekipa JZU Ugljevik zauzela je 19. poziciju na Medicinijadi u Tesliću.

Najuspješnijim takmičarima  i ekipama pehare je uručio Aleksandar Radošević, pomoćnik direktora ZTC Banja Vrućica. Pehar sveukupnom pobjedniku igara, uz vatromet, uručio je ministar zdravlja Republike Srpske Dragan Bogdanić koji je svečano zatvorio ovogodišnje IX susrete zdravstvenih radnika.

Piše : Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )