FOTO: rtrs

Peti Nektar OK fest završen je sinoć na Tjentištu.

Tokom tri dana festivala oko 30.000 posjetilaca imalo je priliku da uživa u nastupima vrhunskih imena svjetske i domaće muzičke scene, projekciji filmova pod otvorenim nebom, promociji knjiga, raftingu, planinarenju i mnogim drugim čarima koje nude OK fest i Nacionalni park Sutjeska.

Posljednjeg dana festivala u kampu su nastupili Ortodoks Kelts i Ritam nereda, a na glavnoj bini Elemental, Sars i Rudimental.

Zabava je okončana na After parti stejdžu uz Vasila Hadžimanova.

Tokom tri dana, na isto toliko festivalskih bina, smjenjivala su se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. Preko 19 sati muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo kojeg posjetioca je ostavilo ravnodušnim, naveli su organizatori.

Tjentište je tokom tri festivalska dana bilo središte okupljanja ne samo zaljubljenika u dobru muziku, provod i druženje, već i mjesto okupljanja ljubitelja prirode.

Peti Nektar OK fest je bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učinio Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )