FOTO: null

Ekipa „Kombi trans“ iz Ugljevika osvojila je ovogodišnji Memorijalni turnir „Vojvoda Mando“ koji je okupio 68 fudbalskih ekipa u svim kategorijama.

Oni su u finalnoj utakmici sinoć savladali tim mjesne zajednice Gornja Trnova rezultatom šest prema tri, čime je završen tradicionalni turnir u malom fudbalu koji je trajao od 27. decembra. 

U ime organizatora, predsjednik Boračke organizacije Ugljevika Jovan Marinković rekao je novinarima da je tokom trajanja turnira posjećenost bila odlična, publika je uživala u dobrom fudbalu, a sav prihod od turnira namijenjen je za pomoć boračkoj populaciji u opštini. 

Novčane nagrade i pehare finalistima uručio je Dušan Maksimović, sin slavnog ratnog komandanta Mitra Maksimovića Mande. 

Za najboljeg igrača fudbalskog turnira proglašen je Goran Simikić iz ekipe "Mjesna zajednica Gornja Trnova". 

Prvo mjesto u kategoriji pjetlića osvojila je ekipa "Zenit crveni" iz Bijeljine, "Zenit crni" najbolja je ekipa u konkurenciji mlađih pionira, a ekipa "Darko" iz Branjeva osvojila je prvo mjesto u kategoriji pionira. 

U kategoriji kadeta najbolje plasirana ekipa je "Dizni BN", dok je u konkurenciji juniora pobjednik ekipa "Opštinske uprave Ugljevik". /

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )