FOTO: null

U organizaciji Udruženja građana „Centar za lični i profesionalni razvoj“ i u saradnji sa Evropskim centrom za obrazovanje „El – Roi“ iz Londona, uspješno je realizovan projekat pružanja edukacije engleskog jezika za sve građane loparske opštine.

Ovaj projekat se istovremeno organizuje u 35 zemalja u svijetu.

Ovim kursom je obuhvaćeno 40 polaznika sa područja opštine Lopare, koji nakon završene obuke dobijaju međunarodno priznat sertifikat za najviši nivo znanja engleskog jezika, koji će moći koristiti u svrhu apliciranja za posao, kao i za nastavak daljeg školovanja kako u BiH, tako i u inostranstvu. 

Kurs je bio dostupan svim građanima, a za socijalno  ugrožene besplatan.

Profesorica Danijela Kojić, vođa projekta, izrazila je zahvalnost na podršci Opštini Lopare i načelniku dr Radi Saviću kojem je uručena zahvalnica ispred Udruženja građana „Centar za lični i profesionalni razvoj“.

Drago mi je što je takav kurs održan i što je među polaznicima bilo dosta mladih ljudi, kojima će to znanje sigurno koristiti u budućem životu i radu, kaže za InfoBijeljina načelnik opštine Lopare dr Rado Savić.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )