FOTO: null

Peti muzički festival ,,Bir fest,, u Bijeljini pružio je posjetiocima trodnevni dobar provod uz urbanu muziku i legendarne izvođače iz regiona.

Organizator Goran Bjelcanović kaže da je zadovoljan što je manifestacija, koja je u gradu okupila desetine hiljada ljudi, prošla bezbjedno i što je publika uživala u nastupima muzičkih legendi, kao što su "Riblja čorba", Tanja Jovićević, "Atomsko sklonište", "Neverne bebe", "Tropiko bend" i "Bed kopi".

Prema njegovim riječima, značaj "Bir festa" je i u tome što svake godine pruži šansu i mladim domaćim grupama da nastupe na velikoj bini, uz vrhunsku produkciju i pred hiljadama posjetilaca. 

Legenda srpskog roka Bora Đorđević rekao je novinarima u Bijeljini da ga decenijama na sceni održavaju radoznalost i uživanje u muzici. 

"Pesma ne može da menja svet, ali može da podstakne ljude da ramišljaju o tome", poručio je on. 

Kao i prethodnih godina, "Bir fest" je okupio u Bijeljini desetine proizvođača piva koji su prisutni na tržištu regiona. 

Ove godine program je prvi put organizovan na samo jednoj bini zbog nove lokacije na gradskom platou u blizini Sabornog hrama. 

Ranijih godina "Bir fest" se održavao na gradskom fudbalskom stadionu, što je pet puta veći prostor, sa programom koji se izvodio na tri bine i uz organizovan kamp za posjetioce koji su dolazili iz okruženja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )