FOTO: glassrpske

Republičko javno tužilaštvo zatražilo je od Okružnog suda u Banjaluci da produži pritvor smijenjenom direktorau Instituta za javno zdravstvo Srpske Branislavu Zeljkoviću i ostaloj trojici osumnjičenih, koji su uhapšeni u istoj akciji, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Produženje pritvora zatraženo je i vlasniku turističke agencije "Travel 4 Fan" Saši Markoviću, direktoru firme "Promeding" Draganu Dubravcu i direktoru "Procontrola" Slavku Bojiću.
 
Kako su nam pojasnili u tužilaštvu produženje pritvora se traži zbog bojazni da će osumnjičeni uticati na svjedoke,  saučesnike i dokaze, te zbog težine krivičnog djela i bojazni od narušavanja javnog reda i mira ako bi osumnjičeni bili pušteni na slobodu. Prijedlog pritvora poslan Okružnom sudu u Banjaluci, a koji je sredinom mjeseca poslao četvoricu osumnjičenih iza brave.
 
Prema ranijoj sudskoj odluci, pritvor za Zeljkovića može trajati najduže do 16. oktobra u 0.05 sati, za Bojića do 15. oktobra do 17.25, za Dubravca takođe do 15.oktobra, u 16.40, te za Markovića do istog dana u 20.30 sati.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )