FOTO: null

U Bijeljini trenutno egzistira nekoliko udruženja taksi vozača, ali još uvijek nema ragistrovane taksi službe, tako da gosti grada, ukoliko žele da koriste usluge taksija, nemaju kome da se obrate za pomoć.

Jovo Ljubojević, direktor Turističke organizacije grada Bijeljina kaže da Turistička organizacija nije pokretala pitanje osnivanja taksi službe, te da je to u djelokrugu rada Odjeljenja za stambeno – komunalne poslove.

U Odjeljenju za stambeno – komunalne poslove navode da je na području grada 103 taksi vozača registrovalo ovu djelatnost, te da korisnici usluga taksi vozača uglavnom kontakte ostvaruju lično i neposredno, te da nema jedinstvenog broja koji bi potencijalni korisnik taksi prevoza mogao pozvati.

Zoran Stevanović, službenik u odjeljenju za stambeno – komunalne poslove kaže za portal InfoBijeljina da građani na taksi stajalištima dolaze i do telefonskih brojeva taksi vozača čije usluge koriste. Na području grada trenutno egzistira nekoliko udruženja taksi prevoznika i oni nemaju jedinstvenu službu obavještavanja o slobodnim taksi vozilima i taksi vozačima koji u svakom trenutku mogu preuzeti putnike na bilo kojoj lokaciji u gradu. 

Stanovnici Bijeljine pamte da je kod autobuske stanice do prije 10-15 godina bio telefon taksi službe putem kog su mogli pozvati taksistu. Da li će u narednom periodu biti ponovnog pokretanja ovog telefona, ostaje da vidimo.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )